Contribuie la realizarea prototipului SENS

Help us Fund the SENS Prototype

Va solicitam sprijinul pentru construirea prototipului SENS, ce recupereaza si reabiliteaza pacientii ce au suferit degenerari neuronale.

SENS este rodul a peste 10 ani de cercetare si dezvoltare si reprezinta cea mai noua si revolutionara tehnologie pentru tratamentul afectiunilor ce au la baza degenerari neuronale.

Suma necesara construirii prototipului este de $132400 si este neglijabila in comparatie cu costurile pe care le implica tratarea degenerarilor neurale in lume sau costurile pe care le are orice sistem medical al oricărei tari cu recuperarea dupa incidente neurologice si cu pretul platit de pacienti. Conform NIH (National Institutes of Health), in Europa, 2010, costurile tratamentelor degenerarilor neurale au fost de aproximativ 798 miliarde de euro.

STUDII – EXTERNAL STIMULATION IN NEURAL MATRIX RECOVERY
Stimularea externa la nivelul epidermei genereaza niveluri distincte de activitate in reteaua neurala, variatii ce duc la regenerarea matricii celulare. Aceste niveluri sunt coordonate de algoritmi ce genereaza stimularea epidermica.
Observand activitatea neurala in analiza topografica 2D si 3D si timp-frecventa, putem decide care dintre functiile algoritmului trebuie mentinuta, actualizata sau inlaturata pentru a avea un maxim de stimulare si raspuns.
Functia de stimulare obtinuta ne demonstreaza, in ce priveste stimularea si raspunsul neural, ca suma partilor poate fi mai mare decat intregul (in cadrul procesului de stimulare).

Published Papers

Aplicabilitatea practica a acestei functii de stimulare consta in metode de recuperare si reabilitare a pacientilor care sufera sau au suferit degenerari neurale.
Tulburarile neuronale afecteaza persoane din toate tarile, indiferent de sex, educatie, venituri, pozitie sociala, statut social, etc.

Dispozitivul SENS (Smart External NeuroStimulation) inglobeaza toate aceste tehnologii si este raspunsul la intrebarea pe care peste un miliard de oameni il asteapta.

Link-uri media:
http://mont.ro/stiri/?editia=20170615&pagina=1&articol=44477

http://www.turnulsfatului.ro/2017/06/20/viata-normala-si-dupa-afectiuni-neurologice-cu-dispozitivul-sens/

http://www.ziarulderoman.ro/un-cercetator-romascan-dezvolta-un-proiect-pentru-recuperarea-pacientilor-cu-afectiuni-neurologice/

http://www.ziare.com/piatra-neamt/stiri-actualitate/un-cercetator-romascan-dezvolta-un-proiect-pentru-recuperarea-pacientilor-cu-afectiuni-neurologice-6813203

Website:
http://www.reabilitare.ro/

SENS Pixels:
http://www.reabilitare.ro/sens-pixels/

Contribuie si Tu:
http://www.reabilitare.ro/sens-contribuie/

 

Mutumesc,
Prof. Constantin Costescu
T: +40 773 829946
E: costescu@reabilitare.ro
W: www.reabilitare.ro / sens.reabilitare.ro
SENS Team