Costescu Neural Model

Neural Model


Abstract

Creierul este capabil să emită și să primească informații de tip rețea bazate pe protocoale specifice, pe straturi, dar într-un spectru care trebuie definit și evidențiat.

Introducere

Creierul este capabil să facă schimb de date într-un mod bidirecțional. Protocoalele folosite de creier nu sunt încă descoperite, cel puțin nu este cunoscut în acest moment.

Caracteristicile modelului meu neural sunt că tot ceea ce trebuie să știm despre comportamentul uman este stocat și actualizat în permanență, deoarece creierul este centrul operațional al corpului.

Brainul are capacitatea de a transmite date, informații, nu numai despre starea medicală clasică a corpului, ci și despre propriile sale defecte (ca boli neurologice).

Modelul

Protocoalele bidirecționale pe care le utilizează creierul pentru transmiterea și primirea datelor sunt de asemenea utilizate pentru auto-vindecare.

Auto-vindecarea este capacitatea creierului de a genera o stare de auto-vindecare care permite corpului uman să se recupereze. De ce nu se întâmplă asta încă? De ce se întâmplă, dar numai în unele cazuri? Descoperirea tuturor datelor pe care creierul le emite ne va permite să stabilim condițiile care vor fi necesare pentru a permite inițierea și completarea procesului de auto-vindecare.

Fundamente

Abilitatea celulelor neuronale de a se regenera, pe baza unor protocoale și algoritmi specifici.

Pentru informații despre mod, vă rugăm să vizitați următoarea url:

http://www.researchgate.net/profile/Constantin_Costescu3/publications

Leave a Reply