hdev-NCR primii pasi in recuperarea post neurodegenerativa

Abstract

Este bine cunoscut faptul că celulele neuronale se deteriorează atunci când apar anumite boli, CVA (accident vascular cerebral cerebral), CVI (insultă cerebrovasculară), BA (atac cerebral) sau orice altceva care se va termina în fluxul sanguin scăzut în celulele neuronale . HDEV-NCR sau HDEV-RD (dispozitivul de recuperare) este unic nu datorită capacității sale de a fi inteligent și adaptabil.

HDEV-RD este ușor de implementat pe dispozitivul specific sau comun (telefon, tabletă), astfel încât recuperarea funcțiilor creierului să fie disponibilă pentru oricine are un buget accesibil.

Descriere scurta

HDEV-RD este un dispozitiv inteligent care este capabil să inițieze un protocol specific R și să evolueze cu starea pacientului. Odată ce HDEV-RD este pornit, va identifica starea pacientului și va începe / se va opri atunci când pacientul nu / nu poate continua protocolul R.

De asemenea, HDEV-RD poate fi utilizat pentru recuperarea din comă.

Protocol

Pacientul poate interoga cu ușurință și comunica cu HDEV-RD via

R-Protocol. Metoda de comunicare este nucleul HDEV-RD și, dacă nu va fi protejat prin brevet, va rămâne în secret. Capacitatea de a învăța și de a se adapta pacienților este esențială prin intermediul protocolului de recuperare.

Fundamente

Abilitatea celulelor neuronale de a se regenera, pe baza unor protocoale și algoritmi specifici.

Suplimentar

HDEV-RD poate fi folosit nu numai pentru recuperare, ci și pentru a excela în operații de bază și complexe în domenii care necesită abilități specifice și complexe.

Execuţie

În ciuda capacității sale uriașe și a funcțiilor sale nu este un dispozitiv sofisticat, dar genial, ușor de fabricat și implementat cu un buget redus.

Constantin Costescu

2 Replies to “hdev-NCR primii pasi in recuperarea post neurodegenerativa

  1. Pingback: What is neural system? - HDEV .INFO

  2. Pingback: What is neural system? | What is neural system?

Leave a Reply