Aritmetica discursului

7 Oct

Nu exista o singura zi fara sa nu-mi fie dat sa observ replici inepte ale unor tehnologii ce vor sa se ridice la rang de inventie sau cel mult inovatie.

Astazi de pilda am dat cu ochii de un interviu despre cum sa fie blockchain aplicat in viata de toate zilele. Da, se ocupa firme de aceste lucruri si uite ca ceo-ii sunt chiar invitati la posturi tv.

Cu fiecare ineptie ce apare, cu cat mai frustrat devin. Am crezut ca daca sunt format in spiritul dreptatii si adevarului, cu coloana verticala dreapta si fara tendinte de pupat in cur sau politically corect, axiomele vietii vor avea greutate si aceasta imi va guverna bine viata zi de zi. Gresit bine, as spune acum.

Successul este un conglomerat de factori interconectati, ca o retea mesh, ca niste layere, intr-un xnn,

Image Processing With Deep Learning - DZone AI

ce comunica intre ele si daca este cazul pot comunica si cu noi elemente atunci cand ele sunt introduse in sistem.

NU e nevoie de inteligenta ca ai success. Trebuie doar sa fii in layer-ul care determina succesul.

Acum imi dau seama ca de fapt cam toata viata am incercat sa determin functionalitatea acestei retele in loc sa fiu un “destept” si sa profit la maxim mulgand orice, oricand, cu fiecare secunda, zi de zi.

Mulsul functioneaza nu doar la stat ci si in companiile private care-si fac banii din relatia cu statul. Banii cei multi trebuie sa vina de undeva, nu?

Intrebare: De ce nu se fac lucruri cu adevarat utile populatiei, lucruri care sa poata intr-adevar ajuta lumea?

Pentru ca este mult mai comod sa vinzi porcarii bine impachetate, pentru ca daca exista cheltuiala cu impachetarea va exista si cu despachetarea si astfel piata se misca.

Intrebare: De ce nu se investeste in lucrurile care intr-adevar au schimba in bine viata oamenilor?

Pentru ca daca viata acestora n-ar mai depinde de problemele actuale, n-ar mai fi niste vite care din cand in cand sa necesite stampila sistemelor de conducere.

Secolul XXI este al aritmeticii discursului. Nu trebuie decat un 1 si reziltatul vi fi tratat ca fiind de valoare de adevar 1.

Astfel toata stiinta se muta din SI in OR pentru ca DOAR asa 1 or 0 si 0 or 1 este 1. Ce inseamna asta ? Neasumarea lui SI (*) ci doar lui OR(+)

Nu mai putem contra nicio afirmatie tembela pentru ca apare imediat desteptul de la comunicatii si pr, ce ne spune ca nu este corect pentru ca 1, acel 1 care odata cu 0 va da 1+0=1. Nu mai putem contrazice pe cei care fac nimic pentru nimic pentru ca iti sare in cap layerul plin de 0.

Asa ajungem sa promovam nimicuri, sa vorbim nimic despre nimic, sa practic nimic, dar ca valoare de adevar 1, deci valid in discurs.

Un pas important spre idiocratie spre moartea inteligentei, spre desfiintarea noastra ca rasa inteligenta cu drept de vot in evolutia universului.

Leave a Reply