Cum se poate recupera vederea fara nici un medicament, interventie chirurgicala, etc.

22 May

Deteriorarea vederii pana la un anumit rang, poate fi un proces reversibil doar daca sunt indeplinite anumite conditii.

Una dintre aceste conditii este ca procesul de recuperare sa fie pornit odata ce se observa primele semne de deteriorare ale vederii.

Tinem cont ca orice proces poate avea o stare de reversibilitate doar daca este respectata conditia de minim-maxim, astfel incat, de la punctul de maxim curent M, resursele ramase disponibile intr-o cantitate minima m, sunt suficiente pentru a genera cel putin un o stare initiala I. ( research gate )

Astfel, pentru a incepe exercitiile de recuperare, trebuie sa efectuati exercitii de recuperare ce constau in citit ritmic la intervale de cateva ore, exercitii care au in interval de pornire de 10 – 15 minute si pot sa continue pana la 1-2 ore, nu mai mult de 2 – 3 exercitii pe zi.

Veti observa, in timp, o imbunatatire a vederii si daca pentru a citi o carte aveati nevoie de ochelari, veti observa ca puteti citi acea carte si fara ochelari.

Prof. Constantin Costescu

Acest proces este un proces lent, nu va asteptati sa recuperati un cateva zile, saptamani, ceea ce s-a deteriorat in ani de zile.

Roman, Neamt, 22 Mai, 2021

Leave a Reply